Maternitate surogat: copiii își așteaptă părinții

video
play-sharp-fill

Dragi părinți, dacă momentan nu puteți trece granița și nu puteți veni în Ucraina la copilașul vostru, nu disperați. Unele state au mers deja pentru în întâmpinarea cetățenilor săi și au inițiat procesul. Avocatul Biotexcom, Denis German, este în permanență în legătură cu părinții care doresc să ajungă cât mai repede în Ucraina la copiii lor, oferind consultanță și asistență juridică.

Acționați și veți reuși!

Între timp, administratorul hotelului „Venice”, unde la momentul actual locuiesc micuții noștri musafiri în așteptarea părințiilor lor, povestește despre viața de zi cu zi a nou-născuților. Cum trăiesc bebelușii? Cine și cum se ocupă de ei? Cum sunt organizate mesele, îngrijirea și plimbările? Putem doar să ne imaginăm cum se simt acum părinții acestor mici puișori, care sunt nevoiți să se afle la mii de kilometri distanță de copiii lor mult așteptați.

Reamintim că, în legătură cu carantina, majoritatea țărilor lumii, inclusiv Ucraina, și-au închis temporar granițele. Prin urmare, părinții nu au acum ocazia să vină la nou-născuții lor și sunt obligați să comunice cu aceștia doar prin intrmediul internetului. Apropo, în curând veți putea vedea personal cum se desfășoară transmisiunile online ale acestor întâlniri emoționante.
Vă vom informa în permanență despre tot ce se întâmplă, rămâneți la curent cu cele mai recente actualizări pe canalul Biotexcom.