BioTexCom – clinica de reproducere umană asistată

Clinica BioTexCom este lider în domeniul reproducerii umane asistate medical (RUAM) în Ucraina şi în lume. Instrumentele și metodele  folosite sunt de ultima generaţie, atât ultrasunetele 3D, microscoapele pentru ICSI, incubatoarele, cât și lichidele de cultură etc. Toate acestea ne permit să obţinem în a 5-a zi blastociști de calitate excelentă, care au un procent înalt de implantare. Anume metodele utilizate și profesionalismul medicilor şi personalului nostru specializat ne fac lideri în domeniul medicinii reproductive.

Nu există infertilitate absolută!

Ne angajăm să avem grijă de pacienții noștri și să le oferim servicii de înaltă calitate, astfel încât visul lor de a fi părinți să devină realitate cât mai curând posibil!

Am tratat sute de cupluri infertile! Solicitările și exigențele pacienților constituie o prioritare pentru noi! Capacitatea de a asculta şi de a înţelege problemele de infertilitate ale pacienților, reprezintă una dintre cele mai importante etape în determinarea celei mai optime metode de tratare a infertilitații.

La BioTexCom, pacienții sunt întâmpinaţi într-un mediu primitor și confortabil!

Mijloacele moderne de comunicare ne permit să ținem legătura cu pacienții noștri, să le oferim sprijin și îndrumare informativă cu privire la desfășurarea etapelor programului.

Pentru noi contează modul în care pacienții își petrec timpul în sălile noastre de așteptare, de aceea, acestea nu sunt doar spațioase, dar au şi fost aranjate cu grijă, astfel încât așteptarea pacienților să fie mult mai ușoară și mai plăcută. Avem suficiente locuri de parcare şi acces la Internet (Wi-FI). Suntem deschiși feedback-ului și sugestiilor din partea pacienţilor în vederea îmbunătățirii continue a calității serviciilor noastre.

Pentru creșterea șansei de reușită, Vă oferim donatoare de ovocite cu o vârstă de până la 30 de ani. Acest fapt permite fiecărui cuplu să aibă la dispoziţie un număr mare de ovocite de calitate. Toate ovocite obținute de la o singură donatoare, sunt folosite în mod exclusiv în procedura FIV pentru un singur cuplu. Un număr mare de ovocite ne permite să obținem, de asemenea, un număr mare de blastociști în a 5-a zi după fertilizarea in vitro. Cei mai de calitate blastociști sunt transferați într-un număr de maxim 3 în uterul femeii primitoare.

Donatoarele noastre de ovocite sunt selectate atent și riguros din punct de vedere medical şi psihologic. Acestea sunt supuse testelor de diagnosticare și investigațiilor medicale cu scopul evaluării stării lor de sănătate. De asemenea, sunt efectuate testele genetice pentru a evita riscul de transmitere a bolilor genetice. Totodată, este verificat cu strictețe modul acestora de viaţă, femeile care consumă alcool/droguri, medicamente sau cele care nu duc un stil de viaţa sănătos, sunt excluse din start.

Cum se explică rata mare de succes a programelor?

Pentru noi calitatea contează, nu cantitatea! Fapt demonstrat de rata de succes obținută în rezultatul muncii efectuate de personalul și medicii noștri profesioniști, calificați și cu experiență, care sunt capabili să ofere îngrijire medicală personalizată, orientată spre rezultate pozitive în cazul fiecărui pacient.

De ce puteți să aveți încredere în noi?

Ne asumăm întreaga responsabilitate cu privire la serviciile medicale acordate și ne asigurăm ca acestea să fie de cea mai înaltă calitate. Garantăm că în programele oferite este prevăzută derularea corectă a tuturor etapelor şi a procedurilor de diagnosticare şi tratament.

Care sunt avantajele clinicii noastre?

Clinica „BioTexCom” este situată în centru or. Kyiv. Clinica este dotată cu echipament și aparate de diagnosticare şi tratament corespunzătoare, ceea ce permite îngrijirea medicală la cele mai înalte standarde fără pierdere de timp.

De ce nu este convenabil pentru Dvs. să alegeți alte centre care activeaza 5-10 ani?

Preţurile programelor RUAM sunt cele mai avantajoase de pe piaţă, iar acest aspect nu afectează în vreun fel nivelul calității serviciilor oferite. Un alt avantaj îl reprezintă existența unui echilibru în raportul preț – calitate- rezultat.

De ce suntem cei mai buni?

Am câştigat încrederea pacienților noştri, deoarece suntem una dintre cele mai performante clinici RUAM din Ucraina. Experienţa şi eforturile depuse de echipa noastră ne permit finalizarea cu succes a programelor de tratament  chiar și în cele mai complicate cazuri de infertilitate.

 • Nu există limita de vârstă!

  Noi oferim șansa de a deveni părinți pacienților de orice vârstă!

 • Donatoare de ovocite

  Clinica are o banca vastă de donatoare de ovocite care îndeplinesc toate cerințele individuale ale pacienților.

 • Personal multilingv

  Personal multilingv face șederea pacienților internaționali în clinica noastră mai confortabilă.

 • Abordarea individuală

  Abordarea individuală pentru fiecare pacient permite finalizare reușită a programelor, chiar și în cazuri cele mai complicate.

 • Ovocite proaspete

  Cu scopul creșterii șanselor de reușita a programelor medicii noștri folosesc numai ovocite proaspete.

 • Rezultat garantat

  Metode moderne de tratare a infertilității, programe RUAM cu garanția rezultatului pozitiv

Ai nevoie de ajutor? Poți discuta cu noi