Clinica BioTexCom la conferința «Families through surrogacy» din 2017.

video
play-sharp-fill

Vă prezentăm înregistrare video realizată la conferința FTS din Dublin, Irlanda.

Clinica BioTexCom a fost reprezentată de doi reprezentanți ai clinicii: Anastasia Aleksandrova, care ocupă postul de Manager –șef  al Departamentului englez Relații pacienți de câțiva ani și Yaryna Datsenko – un manager -coordonator de succes în domeniul FIV cu ovocite donate.

Conferința a fost orientată spre pacienți potențiali.  A participat un număr mare de cupluri afectate de infertilitate. Chiar dacă subiectul conferinței  a fost Surogat gestațional ( FIV cu ajutorul mamei- surogat), de asemenea a fost abordat subiectul tratamentului FIV cu ovocite donate.  Anastasia a vorbit în primul rând despre clinica BioTexCom și rolul ei pentru cupluri infertile, deoarece Ucraina a devenit o excelentă alternativă pentru cuplurile infertile care doresc să apeleze  la serviciile unei mame purtătoare. De asemenea, a precizat, că BioTexCom este una dintre cele mai bune clinici nu numai din Ucraina, ci din întreaga lume.

Datorită acestei conferințe  tot mai mulți pacienți apeleaza la serviciile noastre și continuăm să lucrăm pentru Dvs.

Câteva fotografii de la conferința «Families through surrogacy» ce a avut loc pe data de 11 martie în London și 12 martie în Dublin. Puteți urmări prezentarea detaliată a Anastasiei pe Web site-ul conferinței aici (ссылка)
La conferința s-a vorbit despre particularitățile programelor de Surogat gestațional din Ucraina și clinica noastră, despre motivul alegerii clinicii BioTexCom de către cuplurile din străinătate. Discursul ei a fost marcat cu aplauze din partea publicului. Anastasia Aleksandrova și Yaryna Datsenko au fost acei doi reprezentanți care au zburat în Marea Britanie pentru promovarea clinicii noastre. Au făcut un lucru excelent confirmat de feedback-ul bun al clienților.
Iată câteva imagini foto de la conferință: