Criterii de selectare a donatoarelor de ovocite

FIV cu ovocite donate face parte dintre metodele foarte reuşite de tratament al infertilităţii feminine. Ovocitele obţinute de la o donatoare sănătoasă anonimă sunt fecundate cu spermatozoizii  partenerului/soțului pacientei şi embrionii astfel obținuți sun transferați ulterior în uterul viitoarei mamei.  Clinica deține o baza de date de donatoare de ovocite tinere, sănătoase si atractive.

Avantajele apelării la procedura FIV cu ovocite donate în clinica «BioTexCom»

În clinica noastră o pacientă sau un cuplu alege o anumită donatoare, a cărei ovocite sunt folosite în procedura FIV numai  pacientei respective sau cuplului respectiv. Noi nu repartizăm ovocitele recoltate de la o singură donatoare între pacienți. Toate donatoarele noastre sunt  sanătoase, tinere și au minim un copil. Acesta este motivul pentru care tratamentul FIV cu ovocite donate are  șansa mare de succes. Pentru inițierea procedurii FIV cu ovocite donate cuplurile nu trebuie să aștepte mult, deoarece baza de date a clinicii conține mai mult de 500 de donatoare de ovocite. Există posibilitatea alegerii unеi donatoare cu anumite caracteristici fenotipice – înălţime, greutate, culoarea părului şi a ochilor.

Noi lucrăm numai cu ovocite donate proaspete!

Criterii de selectare a donatoarelor de ovocite

Donatoarele noastre de ovocite  sunt sanătoase, tinere și atractive. Toate au minim un copil.

Cerințele noastre pentru donatoare:

a)    vârsta cuprinsă între 18- 30 de ani;

b)    sănătatea  fizică și psihica excelentă;

c)   lipsa de boli genetice la donatoarea și în familia acesteia (frați, surori, părinți, bunici, etc.)

Donatoarele sunt supuse  analizor medicale generale, tеstelor hormonale, examinărilor ecografice,  evaluării psihologice şi testelor repetate pentru bolile cu transmisie sexuală (HIV, HBsAG, HCV, sifilis). Sunt realizate  analiza cromozomială și unele testele genetice pentru determinarea prezenţei mutaţiilor genetice CFTR care produc fibroză cistică.

Donatoarea nu are dreptul să cunoască identitatea cuplului receptiv şi viceversa.