Tabloidul Daily Mail din Marea Britanie relatează despre situația bebelușilor blocați în hotelul nostru din Kyiv

În articol se vorbește despre cauzele care au adus la respectiva situație, mai excat închiderea frontierelor în timpul pandemiei de coronavirus pentru cetățenii nerezidenți ai Ucrainei, despre părinții care nu pot să ajungă la nou-născuții lor și starea de grijă și neliniște în care se află aceștia în ultimele două luni.

De asemenea, în articol este menționat faptul că BioTexCom, face tot posibilul ca parinții să se reunească cu bebelușii lor, inclusiv, clinica a făcut public un video în care copilașii, aflânduse în creșa improvizată de la hotel, plâng în unison – un video care nu poate lasa indiferent pe nimeni.

Prin urmare, autoritățile mai multor state s-au sesizat și au început să ia măsuri corespunzătoare, astfel, unii deintre părinți au reușit deja să ajungă la copilași, însă majoritatea sunt încă în așteptare.

„Mulți părinți au fost lăsați în agonie. Sunt pur și simplu distruși de supărae, în particular mamele” – declară proprietarul BioTexCom, Albert Tochilovsky.

De asemenea, acesta a spus că, a fost pregătit pentru reacțiile negative, însă a făcut public video-ul în speranța de a reuni bebelușii cu părinții lor.

Avocatul companieii, Denis Herman, menționează că, bebelușii sunt hrăniți și bine îngrijiți, dar oricum ar fi, nimeni nu îi poate înlocui pe părinți.