Sofia Vergara a apelat la o mama surogat

Actrita Sofia Vergara, in varsta de 40 de ani, a concluzionat ca o sarcina i-ar dauna formelor apetisante si carierei in ascensiune, alegand pentru a-i aduce copilul pe lume, o mama surogat.

Sofia Vergara si logodnicul sau, Nick Loeb, au demarat deja procesul prin care urmeaza sa devina parinti, cea care le va purta copilul in pantece fiind o buna prietena de familie.

Citand declaratia unei surse pentru New York Post,
Inquisitr noteaza ca „procedura a avut loc, iar Sofia si Nick vor afla in cateva saptamani daca a avut succes si daca vor deveni parinti”.

In privinta celei alese pentru a le naste primul copil, cei doi au optat pentru o persoana apropiata de familie, una dintre cele mai sanatoase prietene ale actritei.

Cu toate acestea, Sofia si Nick, si mai ales mama surogat, nu au fost feriti de incidente neplacute, cu doar cateva zile inainte de Premiile Oscar cea din urma acuzand dureri abdominale, in urma carora a fost spitalizata cu suspiciune de avort spontan.

Desi cuplul Vergara-Loeb si-a explicat absenta de la evenimentul cinematografic al anului prin prisma unei gripe a Sofiei, se pare, totusi, ca motivul l-a reprezentat suferinta mamei surogat. Din fericire, alarma s-a dovedit falsa, iar sarcina decurge in continuare fara probleme.

Chiar daca acum se teme pentru silueta sa, Sofia Vergara si-a purtat in pantece primul copil, pe Manolo, care are deja 21 de ani. Copilul lui Nick Loeb (37) va fi adus insa pe lume de o alta femeie, chiar daca…

http://www.ziare.com/vedete/vedete-straine/sofia-vergara-a-apelat-la-o-mama-surogat-s-a-temut-ca-sarcina-ii-va-afecta-cariera-1223136