Oana Zăvoranu oferă 100.000 de euro pentru o mamă purtătoare! Începe preselecţia

Un copil e tot ce îi lipseşte Oanei Zăvoranu, dar vedeta e pe cale să schimbe acest lucru. Bruneta este pregătită să devină mamă, chiar dacă nu vrea să poarte în pântece bebeluşul. Vedeta a anunţat că îşi caută o mamă surogat care să aducă pe lume pruncul în locul ei. Pentru tot efortul ei, femeia ar urma să primească prin contract fabuloasa sumă de 100.000 de euro.

Oana Zăvoranu este excentrică la toate capitolele. Vedeta este pe cale să creeze din nou isterie printre femei. După ce le-a oferit haine, genţi, pantofi şi accesorii de lux, bruneta vrea o româncă sănătoasă care să-i poarte în pântece copilul. Bruneta este şi foarte generoasă cu cea care ar ajuta-o să scape de corvoada sarcinii şi chinurile naşterii.

„De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Sunt capabilă să-i ofer afecţiune, pentru că eu sunt un om foarte sensibil.

Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. De aceea nu am făcut un copil până la vârsta mea. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show! Sunt gata să dau şi 100.000 de euro”, a spus Oana Zăvoranu la Antena 1. Ceea ce nu ştie bruneta este faptul că acest lucru nu este legal în România. Soluţia ar fi ca Zăvoranu să apeleze la o femeie din altă ţară care să-i poarte pruncul.

În străinătate, Kim Kardashian a apelat la această metodă la cel de-al treilea copil. Diva de la Hollywood a scos din buzunar 45.000 de dolari pentru mama surogat şi 68.000 de dolari agenţiei care i-a găsit vedetei femeia care să-i nască copilul.

https://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-zavoranu-ofera-100000-de-euro-pentru-o-mama-purtatoare-incepe-preselectia