O britanica incearca sa fie mama surogat pentru nepotul lui Osama bin Laden

O britanica a acceptat sa devina mama-surogat pentru nepotul lui Osama bin Laden. Totusi, cele trei tentative de fertilizare de pana acum nu au avut succes.

Louise Pollard, in varsta de 24 de ani, urmeaza un tratament de feritilitate pentru a concepe un copil cu sperma fiului lui bin Laden, Omar, si ovulele sotiei britanice a lui Omar, Jane Felix Browne, informeaza Daily Mail.

Cei doi s-au casatorit in 2007 si incearca, de atunci, sa aiba un copil. Ei au contactat-o pe Pollard prin intermediul unui site specializat pentru mame surogat dupa ce incercarile lor s-au soldat de fiecare data cu un esec.

Pollar va face in curand un nou test de sarcina si a promis ca va face o a patra incercare, folosind propriile ovule si sperma lui Omar, daca rezultatul va fi negativ.

Omar, al patrulea copil al lui bin Laden, a depus mai multe cereri de viza pentru a locui in Marea Britanie, dar i-au fost respinse. Un fiu britanic i-ar putea fi de folos in acest sens, desi oficialii de la Londra au precizat ca acest lucru nu-i va aduce automat o viza.

El a spus ca este profund indurerat de faptul ca Pollard – care a mai fost mama-surogat pentru alte doua cupluri si se crede ca este cea mai tanara mama-surogat din Marea Britanie – nu a reusit inca sa ramana insarcinata.

Omar si sotia sa locuiesc in Qatar de doi ani, iar Pollard s-ar afla in Emiratele Arabe Unite pentru tratament. Potrivit unor surse, aceasta ar fi mers deja de trei ori in Dubai, iar Omar si sotia sa au fost de acord sa plateasca 10.000 de lire sterline, suma maxima admisa in Marea Britanie, pentru cursele cu avionul si cazarea in Dubai.