Jennifer Aniston vrea copii: adoptie sau mama surogat?

Jennifer Aniston urmeaza sa se casatoreasca in curand cu logodnicul sau, Justin Theroux, si nu isi doreste doar o nunta cu care sa impresioneze Hollywoood-ul, cum adesea s-a spus, ci o familie adevarata, cu copii, incepand sa se intereseze deja de adoptie.

Primele informatii le-a solicitat de la colega sa, Charlize Theron, care in urma cu un an a adoptat un baiat, Jackson, nascut in SUA.

„Jennifer ia in serios aceasta varianta, avand in vedere varsta sa”, a declarat o sursa pentru Radaronline. „Charlize a asigurat-o ca efortul de a adopta un copil merita din plin”.

Jennifer Aniston, 44 de ani, nu exclude insa nici varianta de a apela la o mama purtatoare. „In prezent este preocupata mai mult de organizarea nuntii. Dupa aceea, se va decide ce are de facut”, a mai adaugat sursa, mentionand ca evenimentul se apropie, invitatii urmand sa fie anuntati in scurt timp despre data si locatie.

O veste buna pentru multii admiratori al lui Jennifer, care vor sa o vada din nou fericita, si care insa nu au renuntat la ideea unei posibile sarcini. Din acest motiv, vedeta nu va scapa nici in continuare de ochii scrutatori ai paparazzilor.