Iarăși tată? Ronaldo ar urma să aibă al doilea copil, tot cu o mamă-surogat

Marți seară, Ronaldo a înscris iar, apropiindu-se în viteză maximă de golul 100 în Champions League, dar altă știre a atras mai mult atenția Europei.

Cotidianul portughez Correio da Manha ar fi aflat de ce și-a ascuns Cristiano mingea sub tricou sâmbătă, după „pokerul” de la 7-1 cu Celta Vigo. Ar urma să devină tată a doua oară.

Și tot cu o mamă-surogat. Exact cum s-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când s-a născut primul său fiu, Cristiano Junior.

„ESTE CRISTIANO GAY?”

Potrivit cotidianului ce apare în Lisabona, având un tiraj de peste 100.000 de exemplare, CR7 și-ar fi petrecut vacanța de Crăciun la Miami. Scopul fiind de „a mări familia Ronaldo”.

Nu se știe încă identitatea mamei, cum nu s-a descoperit nici numele celei care l-a născut pe „Cristianinho”, pe 17 iunie 2010. Era însă tot americancă.

„În trecut, Cristiano a afirmat că ar vrea să aibă patru, cinci băieți în jurul său, însă nu a precizat niciodată că toți vor avea mame-surogat”, a comentat Correio da Manha, mergând și mai departe cu speculațiile: „Vocile care susțin că Ronaldo ehomosexual vor deveni și mai puternice”.

Articol de — Theodor Jumătate