Cine are nevoie de mama surogat?

În majoritatea cazurilor, cupluri dupa ce își înregistrează oficial relația, vreau  copii pentru a avea o familie completă, şi, din păcate, se întâmplă că, din diverse motive sau dupa numeroase tratamente de fertilitate nu reușesc sa atingă  acest scop. Decizia de a renunta la tratamentele de fertilitate și la visul de a deveni părinți pe cale naturala este copleșitoare, iar din acest motiv, cuplurile au tendința de a amâna aceasta hotarâre cât mai mult. Vine însa un moment în care este timpul sa spuneți „stop”, să Va resemnați în fata infertilitații si imposibilității de a ramane însarcinata, oricat de dureros ar fi. Iata cateva semne sau motive care Va arată ca este momentul sa abandonați ideea de a concepe un copil și să luați în calcul alte opțiuni pentru a deveni mamica, una dintre care este metoda de procreare cu ajutorul mamei surogat .

Unul dintre motivele care ar trebui să vă gândiți ca este timpul sa renunțați la ideea de a concepe copii pe cale naturala este situatia financiara precară. Tratamentele de fertilitate sunt destul de costisitoare. Daca pâna acum ați investit sume mari de bani în astfel de terapii fără rezultate, este momentul sa luati în considerare ideea de a renunța la aceste demersuri si să va gandiți la posibilitatea apelării la mama surogat.

Viața ta si a partenerului se învartește în jurul tratamentelor de fertilitate. In momentul in care ajungeti sa „respirati” si să vă „hraniti” doar cu subiectul fertilitate, este timpul sa va autoanalizati si sa va dati seama ca toata situatia este coplesitoare si daunatoare sănătații emotionale a fiecaruia dintre voi. Obsesia de a face un copil pe cale naturala s-ar putea sa va coste mult pe plan emotional.

Pâna si organismul vostru ajunge la un punct în care  Va avertizează că ați ajuns la o limita și ca este timpul sa renunți la ideea de a mai concepe un copil. Exista riscul ca starea voastră medicala sa se deterioreze semnificativ din cauza multiplelor medicamente si terapii administrate intr-un interval destul de scurt. Hormonii si substanțele administrate  pot provoca dezechilibru în organismul și ar putea determina aparitia unor simptome greu de suportat si a unor complicații periculoase.

In momentul în care D-stra și partenerul vostru hotarâți sa va aventurati în mirajul tratamentelor de fertilitate, exista riscul ca relatia voastra de cuplu și viața sexuala să aiba de suferit. Multe cupluri care se confrunta cu probleme de fertilitate au tendința de a se invinovăți reciproc de faptul ca nu pot deveni parinți. In momentul în care tratamentele de fertilitate întervin în cuplu și în viata sexuală este timpul să cautati alte soluții pentru a deveni parinti, care nu vă distrug dragostea si pasiunea pe care v-ati straduit atât de mult sa le consolidati in timp.

Medicul care a participat la toate eforturile voastre de a deveni parinti si v-a ajutat să treceti prin mai multe tehnici de reproducere umana asistata cu scopul de a concepe un copil este cel care va poate evalua cel mai corect șansele de a deveni parinți. In momentul în care va explica riscurile sau complicatiile la care sunteți expusa daca mai continuați cu aceste tratamente, este timpul sa luați în calcul ideea de a renunța la aceste tratamente și apelați  la MAMA SUROGAT!