BioTexCom – centru modern de reproducere umana asistat medical.

Cand devii parinte nu trebuie sa te gandesti la ce ai renuntat pentru a avea un copil, ci sa te bucuri la toate cate ai castigat dupa nasterea lui.
autor necunoscut

Infertilitatea – problema eternă a secolului XXI. Dar pentru fiecare problemă există și o soluție. Procedurile, precum IUI (inseminarea intrauterina), ICSI, fertilizarea in vitro (FIV standard), FIV cu ovule donate și metoda de procreare cu ajutorul mamei surogat sunt singure modalități de rezolvare a problemei infertilității la nivel mondial. În decurs de zece ani de activitate clinica BioTexCom a tratat mii de cupluri infertile. Aparatura medicală și instrumentele folosite sunt de ultima generaţie: ecografe, microscoape digitale pentru ICSI, incubatoare, medii de cultură etc. Toate acestea ne permit să obţinem în a 5-ea zi blastociști de calitatea excelentă, care au o rată înaltă de implantare. Tehnicile de reproducere umană aplicate și profesionalismul medicilor ne fac liderul în acest domeniu.  Abordarea aprofundată  şi înţelegerea problemelor de infertilitate ale pacienților sunt cele mai importante etape pentru determinarea celei mai potrivite metode de tratare a infertilitații.

La clinica noastră pacienții sunt  întâmpinaţi într-o ambianță plăcută și confortabilă! Mijloace moderne de comunicare ne permit sa ținem legatura cu pacienții și să le oferim  sprijinul și îndrumare informativă pe tot parcursul programului de tratament.

Noi nu lucram pentru cantitate, сi pentru calitate. Clinica își asumă întreaga responsabilitate pentru serviciile medicale de înaltă calitate și garantează derularea corectă a tuturor etapelor şi a procedurilor de diagnosticare şi tratament.

BioTexCom ofera șansa de a deveni părinți pacienților de orice vârstă! Clinica are o baza vastă de date de donatoare de ovocite tinere și frumoase.  Personal multilingv face șederea pacienților internaționali în clinica noastră mai confortabilă. Abordarea individuală a fiecărui pacient permite finalizare reușită a programelor de tratament, chiar și în cele mai complicate cazuri. Cu scopul creșterii șanselor de reușită a  tratamentelor  FIV  medicii noștri folosesc numai ovocite proaspete.

   Centrul de reproducere umană  BioTexCom a devenit pentru multe cupluri și persoane infertile din Germania, Franța, Italia, Spania, Anglia, SUA, Canada, China, Romania, Israel,  Portugalia, Brazilia și alte țări un loc potrivit pentru realizarea tratamentelor de fertilizare, cum ar fi maternitatea surogat și FIV cu ovocite donate.

Demarându – se activitatea sa în or.Kiev, conducerea clinicii, precum și întreaga echipă de medici și manageri nu au bănuit,  că vor fi capabili să tulbure întreaga Europă. Astăzi clinica reprezintă un centru modern de fertilizare, care prestează servicii medicale cuplurilor infertile din străinătate. Sarcina de succes la o vârsta de 65 de ani, sarcina obținută dupa 13 ani de infertilitate, câștigarea proceselor judiciare… Toate aceste fapte și multe altele au fost reflectate în mass-media.

Din an în an jurnaliști noi vizitează orașul Kiev cu scopul realizării unui reportaje despre clinica ucraineană, care a zbuciumat întreaga Europă. Conducerea clinicii totdeauna oferă posibilitatea  jurnaliștilor și reporterilor de a culege materiale video pentru articole și reportaje despre activitatea clinicii și tratamentele de fertilizare practicate.

Clinica BioTexCom este pe larg reflectată în mass-media italiană. Acest lucru se datorează  în primul rând faptului, că aceasta atrage un număr foarte mare de pacienți din Italia. 

În anul 2012  Internetul, ziarele si posturile de televiziune au explodat de știre senzațională: „Elvețianca în vârstă de 66 de ani a dat naștere la gemeni în urma tratamentului FIV cu ovocite donate realizat  la  clinica BioTexCom!”.

Senzațională a fost știrea despre profesoara de vârstă de 65 de ani din Germania, care a dat naștere în urma fertilizării in vitro cu sperma și ovocite donate cvadrupleți – trei băieți și o fată! Annegret Rauning a devenit cea mai bătrână mamă din lume de cvadrupleți!

Una dintre cele mai importante referințe despre clinică poate fi considerată cartea “Kinder Machen”, scrisă de Andreas Bernard și publicată în anul 2014. Un capitol,  care e dedicat clinicii BioTexCom,  descrie etapele tratamentului FIV cu ovocite donate și metoda de procreare cu ajutor mamei surogat. Capitolul se numește «Clinica BioTexCom din or.Kiev: un magnet pentru turismul european»

O poveste de exceptie a fost mediatizată în Germania.  Un cuplu de nemți au realizat visul lor de a avea un copil cu ajutorul mamei surogat și donatoarei de ovocite. Procedura de fertilizare  in vitro a fost realizată la clinica BioTexCom. Timp de 17 ani cuplu a așteptat aceasta zi fericită din viața lor! Mama – surogat a dat naștere la două fete – gemene. Acest eveniment extraordinar de emoționat a devenit subiectul unui articol publicat și al unei emisiuni realizate de canalul german de televiziune.

În țările, unde este strict interzisă maternitatea surogat, de asemenea, au început să difuzeze emisiuni și reportaje despre clinica BioTexCom. Posturile locale de televiziune realizează reportaje despre beneficiile acestei metode de procreare umană în Ucraina. Printre aceste țări se numără și Franța. România, de asemenea, a remarcat-o pe clinica BioTexCom în presă și publicații online, unde se vorbește despre metodele de reproducere umană asistată medical – FIV cu ovocite donate și maternitatea surogat, despre posibilitatea femeilor după 40 ani de a avea un copil prin FIV cu terț donator.

Canalul spaniol de televiziune Cuatro a mediatizat activitatea clinicii și domeniul de reproducere umană asistată din Ucraina.

În martie 2017 a fost publicată cartea «Babies for Sale?» de Miranda Davies, în care este abordat subiectul maternității surogat în Romania, legislația în domeniu reproducerii umane, problemele întâmpinate de cupluri în procesul de perfectare a actelor pentru copil născut de mama-surogat în Romania și alte opțiuni pe care au cuplurile infertile, сare au nevoie de servicii unei mame – surogat. În unul din capitole este menționață și clinica Biotexcom, ca un centru modern de reproducere modernă, care atrage multe cupluri infertile din Romania  pentru tratarea infertilității prin metoda FIV cu ovocite donate și maternitatea de substituție.

Spre deosebire de alte țări care limitează sau chiar interzic maternitatea surogat, în Ucraina parinți legali ai copilului nascut de mama – surogat  sunt considerați părinți biologici (cuplu căsătorit), care au apelat la aceasta metoda de procreare umană. În certificatul de naștere sunt înscriși părinți biologici, iar mama-surogat în conformitate cu legislația in vigoare nu are nici un drept asupra copilului.

Colaborând cu colegi europeni, medicii specialiști ai clinicii BioTexCom permanent efectuează cercetări științifice, rezultatele cărora în viitor vor fi în stare să schimbe viața milioanelor oameni, care suferă de diverse boli.

Infertilitate absoluta nu există!

Sursa: http://adevarul.ro/sanatate/medicina/biotexcom-centrul-modern-reproducere-umana-asistat-medical-1_59689bfc5ab6550cb8199ff6/index.html