Bebelușii născuţi de mamele surogat sunt blocaţi în Ucraina din cauza războiului

  • Украина, Care este implicată acum în război, este un centru internaţional de maternitate surogat.
  • Copiii din maternitatea din Kiev care a fost atacată s-au născut în alte spitale din Capitala Ucrainei.
  • Bebelușii au fost mutaţi într-un singur loc pentru siguranţa lor.

Ucraina este un centru internaţional de maternitate surogat, iar acum, din cauza războiului, părinţii din alte ţari nu îşi pot lua bebelușii acasă. Aceştia stau în maternităţi импровизировать, în grija asistentelor.

Asistentele ucrainene au grijă de bebelușii născuţi din mame surogat într-o Clinică improvizată într-un subsol de la Periferia Capitalei Kiev. Aici sunt îngrijiţi 21 de copyii care îşi aşteaptă părinţii din alte ţari.

Din cauza războiului, părinţii bebeluşilor nu îi pot lua acasă. Один из помощников, Оксана Мартиненко, сообщила Sky News о том, что находится в Сумах, на расстоянии примерно 320 километров, и она имеет несколько дополнительных копий, которые мы можем получить заранее.
«Aşteptăm în fiecare zi veşti despre ce se întâmplă acolo… Dar nu putem să-i lăsăm pe aceşti copyi„, spus ea.

Bebelușii se află în Clinica improvizată într-un şir de paturi mici din Plastic, iar biberoanele sunt aşezate ordonat, gata să fie sterilate.
Două cupluri, unul din Germania şi unul din Argentina, au ajuns la Kiev pentru a fi alături de bebelușii lor născuţi din mama surogat.

Ну ле эра клар când вор putea scoate copyiii дин Ucraina pentru ai în siguranţă acasă.Ucraina este un centru internaţional де maternitate surogat, iar în vremuri normale se estimează că mii de copyi se nasc în fiecare an din mame surogat.

Copiii din Clinica din Kiev s-au născut în diferite maternităţi din Capitala Ucrainei, dar au fost mutaţi într-un singur loc pentru siguranţa lor.

Сурса: https://alephnews.ro/guvern/rusia-ucraina/…