Alătură-te campaniei „BioTexCom dăruiește viață”!

Visul tău de a obține o sarcina întârzie? Este FIV singura ta cale pentru a deveni părinte? Alătură-te campaniei „BioTexCom dăruiește viață”!
BioTexCom lansează o inițiativă pentru a marca cea de-a 11 aniversare a de la înființarea clinicii.

Pe 1 iunie (Ziua Copilului) BioTexCom va împlini 11 ani. Considerăm că dacă am fost înființați în această zi, atunci avem și o misiune specială.

Anul acesta ne vom sărbători aniversarea într-un mod diferit. Clinica va oferi cadou o procedură FIV cu ovocite donate, inclusiv pregătirea pentru transferul embrionar și medicamentele necesare unei familii care se confruntă cu probleme de infertilitate. Scopul nostru este de a susține apariția unei vieți noi și mult dorite, acolo unde este atât de așteptată, doar că întârzie puțin.

Cine și cum poate participa?
Pentru a participa la campania „BioTexCom dăruiește viață”, care va face cadou o procedură FIV cu ovocite donate, cuplurile ar trebui să trimită la adresa de mail office.ro@biotexcom.com următoarele informații:

  • Povestea personală despre încercările de a concepe copilul mult dorit.
  • Vârsta, numele, prenumele ambilor parteneri, locul de reședință (orașul), numărul de telefon.
  • Măsurile luate în trecut cu privire la sarcină, cu documentația însoțitoare.

Data limită pentru depunerea cererilor: 10 iulie 2020. Tragerea la sorți va avea loc în data de 25 iulie 2020.

Iar noutățile bune nu se termină aici! Campania „BioTexCom dăruiește viață” va continua până la sfârșitul anului. Astfel, în fiecare lună cuplurile vor avea șanasa de a deveni părinți doar prin îndeplinirea a câtorva condiții simple.

* Cuplul care va primi procedura gratuită de FIV va fi ales prin tragere la sorți, identitatea cuplului nu va rămâne confidențială, deoarece câștigătorul va trebui să înregistreze un video scurt la sosirea la clinică pentru ca oamenii să se asigure că povestea este adevărată și că minunile se pot întâmpla.