Feriti-va de clinicile care îsi сrează reputația prin calomnie

Tratarea infertilității cu ajutorul tehnicilor  de reproducere asistată medical astazi este  într-atât de populară si raspândită în toata lumea, căci clinicile de reproducere umană cresc vazând cu ochii.

FIV cu terț donator,  metoda de procreare cu ajutorul mamei surogat,   metodele  FIV + ICSI  în  ziua de azi rezolvă probleme de infertilitate de orice gen. Cuplurile infertile sunt gata sa plătească orice sume de bani, ca sa vadă în sfârsțit cele doua liniuțe mult așteptate.

Cererea crează oferta. In toata lumea numarul de cupluri afectate de infertilitate crește neîncetat și ajunge la momentul de fața la 20-25%. Inducerea ovulatiei si stimularea spermatogenezei, interventiile laparoscopice asupra organelor sistemului reproductiv nu duc la sarcina și la nașterea copilului. Dar aplicarea tehnologiilor moderne de reproducere umană asistată medical ajută la obținerea rezultatelor bune în domeniu tratării infertilitații masculine si feminine, și chiar a infertilitații inexplicabile.

Este imposibil de calculat numărul  exact al  clinicilor de reproducere umană la nivel mondial. Nici o țară, de asemenea, nu are statistici oficiale privind numărul de cicluri FIV efectuate și rezultatele acestora. Dar astfel de statistici poate să vă oferă clinica la care vă adresați. În plus, în afara de statistici, clinicile de multe ori oferă nu numai serviciile, ci și informații negative privind  clinicile concurente.

Concurența în domeniu RUAM este foarte  severa. Și nu orice clinica poate să corespundă standardelor, având plus la aceasta rate înalte de performanță și număr mare de pacienti. Clinicile respective uneori aleg calea cea mai usoara care nu necesită investiții financiare și munca asidua a întegului personal. Aceste clinici își crează imaginea bazându-se pe profanarea nejustificată a clinicilor concurente. De multe ori  această opțiune este aleasă de clinicile de reproducere umană care nu sunt în stare să și creeze în mod independent reputație bună și sa atingă rate înalte de succes.

Din start trebuie de alarmat, daca o anumită clinica RUAM a fost observată în disceditarea clinicilor concurente. Clinicile de succes lucrează în direcția promovarării imanginii sale și nu raspandește zvonuri despre concurenți. Clinicile existente își căpătează reputația prin obținerea performanțelor înalte, prin garanții propuse si feedback-urile pozitive ale pacienților.

Instituțiile medicale care activează în mod onest și au o reputație bună nu au nevoie de discreditarea concurenților. In loc de a răspândi afirmații mincinoase, centrele de succes lucrează în direcția îmbunătățirii propriei imagini, diversificării serviciilor, ceea ce duce la creșterea numărului de pacienți.

Prin urmare, dacă apelați la o anumită clinica de reproducere umană și audeți vorbe indecente despre clinica concurentă, să știți, că clinica respectivă de care aveți nevoie. În cazul în care se vorbește de rău despre o anumită clinică, atunci aceasta reprezintă o concurentă puternică care prin activitatea sa de succes împiedică altora.

Crearea reputației medicale profesionale prin aceste metode indecente  nu reprezintă o  soluție bună pentru clinicile care își doresc să atragă mai mulți pacienti. La urma urmei, adevărul va ieși la iveală. Clinica de succes stie, ca este o greșeală de a crea propria reputație  prin profanarea nejustificată a concurenților. Instituțiile medicale decente, din contra, cooperează între ele, și iși îmbunătățesc imaginea în detrimentul propriilor realizări.